Masajul erotic de acasă

Un mesaj erotic de calitate şi care să aibă rezultatele aşteptate trebuie să respecte câteva condiţii simple.
Confortul. Atmosfera este primul lucru la care trebuie să ne gândim atunci când vrem să oferim un masaj erotic. Începând de la temperatura camerei care trebuie neapărat să depăşească 23 de grade, continuând cu lenjeria moale, prosoapele pufoase, beţişoarele parfumate, muzica în surdină, paharul de vin roşu sau şampanie şi finalizând cu lenjeria intimă sexy, de calitate, machiajul discret şi lejeritatea gesturilor şi a atingerilor.

Cremele şi uleiurile de masaj trebuie să fie la temperatura camerei sau ţinute într-un bol cu apă caldă. Mai întâi, este indicat să ne masăm mâinile cu ulei şi de abia apoi începem să picurăm câteva picături pe corpul partenerului/partenerei. Astfel lubrifierea realizată, palmele vor aluneca mai uşor, iar atingerile vor fi mult mai plăcute.

Răbdarea. Totul trebuie efectuat cu foarte multă răbdare, fără grabă. Ritmul nu trebuie să fie alert, ci foarte lent, atât cel al pregătirilor, cât şi cel al atingerilor. Totodată, şi comunicarea este foarte importantă. Trebuie să ne asigurăm că fiecare atingere produce plăcere şi nu este dureroasă. Tot prin conversaţie, putem afla care sunt zonele erogene ale partenerului şi dacă tehnica folosită de noi produce senzaţiile dorite. Pentru un masaj erotic ca la carte, ar fi bine să prelungim cât mai mult momentul în care vom atinge organele genitale ale partenerului/partenerei. Vom masa întreg corpul partenerului/partenerei, neomiţând nici o parte a acestuia.

Masaj cu tot corpul. Masajul erotic se numeşte aşa dintr-un motiv bine determinat. Fie că este vorba de mişcări din tot corpul, fie că este vorba de lăsarea uşoară a greutăţii pe corpul partenerului/partenerei, ideea este că profesioniştii îşi folosesc întregul corp într-o şedinţă de masaj şi au contact fizic permanent cu clienţii. Alternând mişcările uşoare cu cele mai ferme, exista mereu o simetrie în atingeri, în sensul că dacă masăm un braţ, automat îl masăm şi pe celălalt, iar mişcările pe care le facem cu mâna dreaptă le vom face şi cu mâna stângă.

Ar mai fi multe altele de spus, însă dacă vom respecta măcar aceste lucruri, masajul erotic prestat va fi o experienţă de neuitat pentru ambii parteneri, fără să fie nevoie de alte stimulente pentru obţinerea relaxării şi plăcerii maxime.