Despre masajul erotic

Beneficiile masajului erotic

Masajul erotic nu este practicat doar pentru obţinerea plăcerii fizice şi nu trebuie neapărat să preceadă un contact sexual. Adevăratul scop al acestui tip de masaj este relaxarea şi, în acelaşi timp, dezinhibarea minţii, principalul factor ce stă în calea descoperirii unor niveluri mai profunde ale intimităţii şi ale plăcerii.
Afla mai multe despre masajul erotic

Ce este masajul erotic

Masajul erotic este un tip de masaj de relaxare, inspirat din filosofiile orientale şi hinduse, care consideră că omul trebuie sa-şi exploreze la maxim sexualitatea pentru a putea atinge culmi spirituale supreme. De aici a apărut şi sexul tantric, care presupune senzaţii şi emoţii profunde obşinute prin intermediul conştientizării propriului corp şi a propriei sexualităţi.
Afla mai multe despre masajul erotic

Istoria masajului erotic

Masajul, în faza iniţială, a fost folosit numai în scopuri medicale şi practicat încă din Antichitate, în China la început, de unde s-a răspândit în întreaga lume, fiind amintit în documentele istorice chiar de Homer sau de Iuliu Cezar. Foarte rapid, s-a dezvoltat şi masajul erotic, care, şi astăzi la fel ca şi atunci, rămâne în multe state un subiect tabu şi este practicat cu aproape aceeaşi discreţie.
Afla mai multe despre masajul erotic

Masajul erotic de acasă

Un mesaj erotic de calitate şi care să aibă rezultatele aşteptate trebuie să respecte câteva condiţii simple.
Confortul. Atmosfera este primul lucru la care trebuie să ne gândim atunci când vrem să oferim un masaj erotic. Începând de la temperatura camerei care trebuie neapărat să depăşească 23 de grade, continuând cu lenjeria moale, prosoapele pufoase, beţişoarele parfumate, muzica în surdină, paharul de vin roşu sau şampanie şi finalizând cu lenjeria intimă sexy, de calitate, machiajul discret şi lejeritatea gesturilor şi a atingerilor.
Afla mai multe despre masajul erotic

Masajul erotic de la salon

O şedinţă de masaj erotic într-un salon unde mâini profesioniste te vor ajuta să scapi de stres poate fi o experienţă de neuitat. Fie că eşti bărbat sau femeie, iată cam la ce să te aştepţi dacă îţi iei inima-n dinţi şi cumperi o şedinţă la un salon de masaj erotic.
Afla mai multe despre masajul erotic