Ce este masajul erotic

Masajul erotic este un tip de masaj de relaxare, inspirat din filosofiile orientale şi hinduse, care consideră că omul trebuie sa-şi exploreze la maxim sexualitatea pentru a putea atinge culmi spirituale supreme. De aici a apărut şi sexul tantric, care presupune senzaţii şi emoţii profunde obşinute prin intermediul conştientizării propriului corp şi a propriei sexualităţi.

Mai mult decât atât, sexul tantric este asociat cu o explorare intensă a sexualităţii care duce la deschiderea de noi perspective atât filosofice cât şi spirituale.

Ce este de fapt masajul erotic? Nu este altceva decât un tip de masaj pe care o persoană îl practică pe o altă persoană, stimulându-i accesteia zonele cele mai erogene ale corpului, care, de regulă, sunt organele genitale. Scopul acestuia nu este de a obţine doar relaxare şi senzaţii de excitare, ci şi de descoperire sau redescoperire a sexualităţii personale.

Ce se întâmplă la o şedinţă de masaj erotic? Indiferent dacă persoana ce urmează să beneficieze de masaj este o femeie sau un bărbat, încăperea propriu-zisă dar mai ales atmosfera din aceasta este foarte importantă, precum şi priceperea şi naturaleţea maseuzei sau maseorului. Toate simţurile primesc un răsfăţ desăvârşit cu ajutorul luminii difuze, a muzicii în surdină, a cremelor şi uleiurilor parfumate...

Masajul erotic începe treptat să ocupe un rol important în viaţa de zi cu zi, drept dovadă din ce în ce mai multe societăţi devin deschise la această idee, iar subiectul nu mai este peste tot unul tabu. Fie că este practicat ca o parte sau chiar ca finalul actului sexual, ca preludiu sau ca terapie de relaxare, masajul erotic satisface şi detensionează pe deplin atunci când este practicat ca la carte.